Καθρεφτάκι Pon Pon

Μικρό καθρεφτάκι πολυτελείας από υψηλής ποιότητας PU δέρμα ιδανικό για κάθε τσάντα. Σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς λευκό, μαύρο, κόκκινο και μπλε σκούρο.

11,30

9 σε απόθεμα

Καθρεφτάκι Pon Pon. Υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση για την αγαπημένη σας . Δώρο για εκίνη

Περιγραφή

Καθρεφτάκι Pon Pon

Καθρεφτάκι Pon Pon. Μικρό καθρεφτάκι πολυτελείας από υψηλής ποιότητας PU δέρμα ιδανικό για κάθε τσάντα. Έχει σχήμα παραλληλόγραμμο και φέρει κομψό πονπον στη μια μεριά. Σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Λευκό, μαύρο, κόκκινο και μπλε σκούρο. Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε στα σχόλια  σας ποιο χρώμα προτιμάτε, αλλιώς η επιλογή θα γίνει τυχαία με βάση τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.  Υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση για την αγαπημένη σας. Ένα  ακόμη εντυπωσιακό και πρωτότυπο WOW  δώρο, ιδιαίτερα για τους λάτρεις της διασκέδασης  και για όσους αγαπούν  τα ιδιαίτερα αξεσουάρ.   Επιπλέον  περισσότερες ιδέες για πρωτότυπα και μοναδικά   δώρα για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπά μπορείτε να βρείτε  επιπλέον στην κατηγορία Wow Δώρα.


Είμαστε χαρούμενοι που κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ… Όμορφα τυλιγμένα δώρα, μπισκότα φρέσκα από το φούρνο και βραδιές με παιχνίδι κάτω από ένα δέντρο που λάμπει. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τις ιδέες δώρων μας  για το τέλειο Χριστουγεννιάτικο Δώρο καθώς επίσης μπορείτε να ξεχωρίσετε φέτος με μοναδικά και πρωτότυπα είδη για ένα υπέροχο και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ! Μοναδικές και  υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να στολίσετε τον χώρο σας όμορφα για τις γιορτές, με ιδιαίτερα διακοσμητικά και κηροπήγια. Επιπλέον βρείτε ιδέες για ένα διαφορετικό στυλ  για τα φετινά Χριστούγεννα! Ιδέες & προτάσεις για πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων που ξεχωρίζουν. Δώρα για εκείνον, για εκείνη, για το σπίτι, για παιδιά  .
Ας μοιράσουμε και ας χαρίσουμε στιγμές χαράς  με πολύ Χριστουγεννιάτικο WOW πνεύμα!!!