Πληρωμές

Έχουμε επιλέξει τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε επιλέξτε όταν σας ζητηθεί τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Με την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή)

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας όταν θα σας παραδώσει την παραγγελία, στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξτρα  χρέωση 3,5 ευρω.
Η πληρωμή μεσώ αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για Πινιάτες ,custom made είδη και Crafts

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στο λογαριασμό μας  στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. GR9201710390006039148140796 . Τα στοιχεία των λογαριασμών περιέχονται στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση που η μεταφορά του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα  απο την παραπάνω, παρακαλούμε να επιλέξετε τα έξοδα εμβάσματος να σας χρεώνουν εξ’ολοκλήρου (OURS). Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση  [email protected]. Αφού επαληθευτεί η κατάθεση τότε ξεκινάει η διαδικασία αποστολής.

 Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa , Mastercard , Diners, οποιασδήποτε τράπεζας.
Για την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών οι πληρωμές ολοκληρώνονται με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο μας.