Μπαλόνια WOW
Μπαλόνια του WOW.Πως να φουσκώσετε τα μπαλόνια του Wow.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Τα μπαλόνια του WOW χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

α) στα κλασικά Latex μπαλόνια WOW, που μπορεί να είναι απλά μονόχρωμα, με κάποιο σχέδιο ή φιγούρα τυπωμένη……

Μπαλόνια με Λάμα για παρτι με θέμα το Λάμα
 Μπαλόνια με Λάμα.

β) στα Foil μπαλόνια WOW που μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορά μεγέθη και σχήματα.

Μπαλόνι foil Στέμμα- 90cm.Πλαισιώνει με τρόπο φαντασμαγορικό τη διακόσμηση της βάπτισης κάθε μικρού ή του πάρτυ γενεθλίων
Μπαλόνι σε σχήμα κορώνας.

Μπορούν να φουσκώσουν είτε με ήλιο είτε με κοινό αέρα.

Φούσκωμα με ήλιο.

Η πρώτη επιλογή  κάνει το μπαλόνι μας να αιωρείται. Αυτο προϋποθέτει τη χρήση αερίου ήλιον, που συνήθως υπάρχει στους επαγγελματίες του χώρου, με ένα μικρό εξτρα κόστος.

Πόσο χρόνο αιωρούνται

Εάν φουσκώσουμε τα μπαλόνια μας με ήλιο αιωρούνται για κάποιες ώρες. Τα απλά Latex μπαλόνια WOW αιωρούνται περίπου 10-12 ώρες φουσκωμένα με ήλιο. Εάν ο επαγγελματίας που τα φουσκώσει τοποθετήσει μια ειδική κόλλα στο εσωτερικό τους, μπορούν να αιωρούνται μέχρι και 24ώρες.
Τα Foil μπαλόνια WOW φουσκωμένα με ήλιο αιωρούνται από 12 έως και 48 ώρες. Αυτό εξαρτάται με το μέγεθος και τη χωρητικότητα που διαθέτουν για ήλιο.

Φούσκωμα με κοινό αέρα.

Η δεύτερη είναι τα δυνατά πνευμόνια του καθενός μας…. Επειδή ο κοινός αέρας είναι πιο βαρύς το μπαλόνι δεν μπορεί να πετάξει. Μπορεί όμως με μια αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης ή με τα ειδικά αυτοκόλλητα για τα μπαλόνια να κολληθεί ψηλά στον τοίχο σαν διακοσμητικό. Επίσης μπορέι  να κρεμαστεί σε κάποιο σημείο του χώρου σας ή να πλαισιώσει μια σύνθεση μπαλονιών.

Οδηγίες για να φουσκώσουμε τα Foil μπαλόνια WOW με κοινό αέρα

Για να φουσκώσουμε τα Foil μπαλόνια με κοινό αέρα  χρειαζόμαστε ένα καλαμάκι, που συχνά υπάρχει μέσα στη συσκευασία του προϊόντος. Με αυτό θα  διοχετεύσουμε τον αέρα από το σημείο-βαλβίδα που έχει το μπαλόνι.

Μπαλόνι οδηγίες φουσκωματος
Πως να φουσκώσετε τα μπαλόνια του Wow.

Για να ανοίξει η βαλβίδα:
α) Περάστε το καλαμάκι από την ειδική τρύπα και
Β) πιέστε ελαφρά με προσοχή ( για να μην τραυματιστούν τα τοιχώματα του μπαλονιού), μέχρι να αισθανθείτε αντίσταση.

Μπαλόνι οδηγίες φουσκωματος
Πως να φουσκώσετε τα μπαλόνια του Wow.

Στην συνέχεια μπορείτε να φουσκώσετε το μπαλόνι, φυσώντας στην άκρη από το καλαμάκι.

Μπαλόνι οδηγίες φουσκωματος
Πως να φουσκώσετε τα μπαλόνια του Wow.

Μόλις φουσκώσετε το μπαλόνι, αφαιρέστε το καλαμάκι και πιέστε με τα δάχτυλά σας στο σημείο της βαλβίδας ώστε να σφραγίσει.

Τι πρέπει να προσέξετε!!

  • Τα μπαλόνια foil  δεν διογκώνονται όπως τα μπαλόνια latex. Έτσι σε περίπτωση που τα μπαλόνια φουσκώσουν με περισσότερα λίτρα αέρα ή ήλιο  υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν.
  • Οι κατασκευαστές μπαλονιών δεν δίνουν εγγυήσεις για την αντοχή τους. Αυτό οφείλεται στο ότι τα μπαλόνια επηρεάζονται  από την θερμοκρασία του χώρου που τα τοποθετούμε.
  • Οπότε φρόντιστε να βρειτε το κατάλληλο μέρος για να τοποθετήσετε τα μπαλόνια σας. Προσπαθήστε ώστε να μην καίγονται από τον ήλιο ή τα ταλαιπωρεί ο αέρας και η υγρασία. Επίσης να μην είναι κοντά σε πηγές θερμότητας ή μην έρχονται επαφή με αιχμηρά αντικείμενα.

Καλή διασκέδαση!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ