Επιστροφές

Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με δικά σας έξοδα, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα. Διότι μετά την την αποσφράγιση της συσκευασίας καμία αλλαγή/επιστροφή δεν είναι δυνατή.

Μετά το πέρας των 3 ημερών χάνετε το δικαίωμα επιστροφής.

Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9956914 και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε αποστολή στη διεύθυνση WOW gifts and more, Ηλεκρουπόλεως  52, 16451, Αργυρούπολη, Αττικής.

Θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά ένα πιστωτικό κουπόνι ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας.

Από αυτή την επιλογή εξαιρούνται τα προϊόντα  Πινιάτες και κάθε είδους χάρτινη κατασκευή ( π.χ. είδη διακόσμησης) τα οποία δεν επιστρέφονται εφόσον έχουν παραδοθεί στον πελάτη άθικτα και όχι κατεστραμμένα και το όποιο επιβεβαιώνεται από τον πελάτη κατά την παραλαβή της παραγγελίας του. Από εκεί και πέρα καμία ευθύνη δε φέρει το κατάστημα για τυχόν φθορές που μπορεί να προκύψουν έως ότου να χρησιμοποιηθεί το προϊόν από τον πελάτη και για το λόγο αυτό καμιά επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Αν αλλάξατε γνώμη για μία αγορά σας, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς. μπορούμε να σας αποστείλουμε άλλο προϊόν αντί του επιστρεφόμενου με δική σας επιβάρυνση. Το κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.