Δωρόκουτο WOW gifts and more
WOW gifts and more δωρο-κουτο WOW. Σετ δώρου με μοναδιά αντικέιμενα WOW Είδη πάρτυ Πινιάτα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Μια WOW ιδέα γεννιέται….

Δωρόκουτο WOW

Άρχιζα να φτιάχνω τις λίστες δώρων απ´τον Οκτώβρη ακόμη, με τα πρωτοβρόχια… Έγραφα τα ονόματα των αγαπημένων, τα χώριζα με μια κάθετη γραμμή και στα κενά διαστήματα πρόσθετα το δώρο που αγόραζα και για ποιόν…Αποστολή…ΔΥΣΚΟΛΗ!!! 

Η στήλη του καθενός περιλάμβανε κάθε φορά όχι ένα αλλά αρκετά δώρα και δε σταματούσα αν δεν ήταν αρκετά μεγάλη!!!
Δεν ήταν όλα τα δώρα ακριβά… δε με ένοιαζε τόσο η τιμή όσο το αν ήταν χρηστικά δώρα και πόσο ταιριαστά  ήταν με τους παραλήπτες τους.
Ένα λιπγκλός σε μεταλλικό κουτάκι, ένα ζευγάρι γάντια, μια ζώνη δερμάτινη, σκιές, πορτοφόλι για την μία… Μπαγκέτες για ντραμς, κάλτσες με έντονο χρώμα, κολόνια, μια κούπα του καφέ για τον άλλον… Τιράντες, τράπουλα, σκούφος, ξυριστικά, ακουστικά τηλεφώνου για τον τρίτο. Μικρές και πολύ συχνά, μεγάλες συλλογές με δώρα που ήταν κοντά στην ταυτότητα του δωρολήπτη.

Και αυτή ήταν μόνον η πρώτη φάση. Ακολουθούσε η αναζήτηση του πως θα προσφερθούν όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα δώρα. Επιστρατεύονταν σάκοι, σακούλες, σακουλάκια, κουτιά, κόλλες περιτυλίγματος και αναλάμβαναν τη συσκευασία, την επίσης δύσκολη αποστολή σε δεύτερο χρόνο!!!


Και κάπως έτσι γεννήθηκε η «ιδέα» για το Δωρόκουτο WOW ….. 

Η συλλογή δώρων του WOW gifts & more έχει να κάνει ακριβώς με αυτό.  Για αρχή λοιπόν, διαλέξαμε ένα λευκό κουτί διαστάσεων 25×25, επιλέξαμε μοναδικά και ξεχωριστά αντικείμενα που μπορούν σε αυτό να χωρέσουν και τα τοποθετήσαμε μέσα στο δωρόκουτο με χρωματική αρμονία τέτοια που να θυμίζει ένα μικρό πίνακα ζωγραφικής. 

Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να μαντέψουμε το ύφος και την ταυτότητα κάθε δωροπαραλήπτη είτε μικρού, είτε μεγάλου και κάθε χαλαρής η επίσημης δωρο-περίστασης εφαρμόζοντας το γνωστό μότο, «όλα είναι μια ιδέα».

Γνωρίστε τις προτάσεις Δώρων του WOW gifts and more και σίγουρα θα βρείτε το Δωρόκουτο WOW που σας ταιριάζει…

Σετ Δώρου "Purple"
Σετ Δώρου “Purple”.
Ένας πίνακα ζωγραφικής  από ιδιαίτερα χρηστικά αντικείμενα και ιδανικά για να ντύσουν την καθημερινότητα της αγαπημένης σας
Σετ δώρου "Luxuriously"το δωρόκουτο αυτό αποτελεί ιδανική πρόταση για business gift. Κάντε τη διαφορά και προσφέρετε σε συνεργάτες και αγαπημένους
Σετ δώρου “Luxuriously”.
Iδανική πρόταση για business gift.
Σετ Δώρου "Softy σετ δώρου για να πείτε χρόνια πολλά, ευχαριστώ ή συγχαρητήρια με μοναδικό τρόπο στις αγαπημένες σας
Σετ Δώρου “Softy”.
Μοναδική για δώρου για να πείτε χρόνια πολλά στις αγαπημένες σας !

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ